Workshop en trainingen

TODAYS LEADERSHIP: ENABLING DIGITAL TRANSFORMATION

Voor wie?

Verander managers die hun eerste stappen zetten in digitale transformatie.
HR-managers die digitalisering en de organisatorische impact ervan willen begrijpen.
Je hebt geen tijd om naar elke training te gaan op al deze nieuwe werk-methoden,  je hebt snelle en gerichte ondersteuning nodig om de transformatie te ondersteunen. We hebben het je gemakkelijk gemaakt; we bieden je een ‘birdeye view’ op digitale transformatie.

Lees verder
Workshop en trainingen

DIGITAL TRANSFORMATION: THREE HORIZONS

Voor wie?

Je bent verantwoordelijk voor transformatie of je werkt in een gerelateerd veld zoals HR. Je werkt met “harde” componenten van een verandering of innovatieproject, je begrijpt de noodzaak om naar het bredere perspectief van transformatie te kijken. Je zou graag meer willen weten over hoe je de verandering in de organisatie kunt verankeren; de business, de structuur, cultuur en capaciteiten.

Lees verder
Workshop en trainingen

DESIGNING FOR PEOPLE TRANSFORMATION

Voor wie?

Je bent verantwoordelijk voor transformatie of je werkt in een gerelateerd veld zoals HR.
Je bent op zoek naar gerichte informatie nodig over het opbouwen van een ‘future proof”organisatie. Je wilt leren van verschillende modellen op organisatie-inrichting en kijkt naar de opzet van de transformatie aan de menskant; cultuur, vaardigheden, training etc.

Lees verder
Workshop en trainingen

CUSTOMER EXPERIENCE; WHERE TO START:

Voor Wie?

Je werkt in een commerciele rol: sales of marketing. Je weet dat ‘customer centric’ de toekomst is, maar dat vergt een andere aanpak. Daarnaast realiseer je je dat processen waarschijnlijk veranderen. Waar begin je? We helpen je met het in kaart brengen van jullie specifieke ‘klant reis’ en bieden handvatten om deze ‘customer experience’ stap voor stap te verbeteren; met meer effectiviteit danwel efficiëntie.

Lees verder